Apple Watch

Framtiden är definitivt här: Med Apples smartklocka Apple Watch har man uppnått nya höjder inom teknologin. Nu kan man träna effektivt och hålla koll på alla sina resultat, surfa, se på bilder, ge röstkommandon och koppla sig till sin telefon eller andra Bluetoothenheter.

Den senaste modellen heter Apple Watch 2 och är mycket mer än bara en snygg gadget. Här finns en inbyggd GPS som funkar världen över, så vare sig man vill gå på dalvandring på Kreta, isländsk glaciärupptäckt eller en enkel runda runt Djurgårdskanalen så kan man hela tiden ha koll på var man är och vart man vill ta sig. På så sätt behöver man inte ha med sig kartor på citysemestern eller när man är ute och cyklar!

Apple Watch är framförallt en fitnessklocka och i den nya modellen har man gått in för att förbättra alla funktioner som har med motion och ett allmänt aktivt liv att göra. Klockan är till exempel vattentät för ned till 50 meters djup och den håller hela tiden koll på bärarens hjärtaktivitet. Det går också att använda den inbyggda appen för olika typer av träning, bland annat löpning, cykling, simning och yoga. Man kan både få förslag att träna efter eller sätta upp egna mål. Detta gör klockan till din personliga tränare och fyller dig med motivation och kämparanda.

Den nya klockan fungerar naturligtvis med Apples nya hörlurar Airpods som är helt trådlösa och har ett unikt system där man kan dela sina bedrifter med vänner och bekanta och på så sätt både tävla med varandra samtidigt som man stöttar och motiverar. Man har dessutom lagt till två rullstolsprogram så att även rullstolsburna kan följa sina framsteg!

Klockan har dessutom en inbyggd assistent som hjälper dig att hålla redan på dagens möten och aktiviteter och på så sätt har du en träningscoach och sekreterare i en och samma apparat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *