Den ultimata kompanjonen iPad Pro

Här kommer den ultimata surfplattan, som enligt många kan konkurrera ut vilken dator eller laptop som helst. Detta är plattornas platta, och det finns så många möjligheter och funktioner som passar precis alla människors behov, oavsett ålder, yrke och intresseområden.

Först och främst är modellen mycket smidig; skärmen är 10,5 tum och vikten endast strax under ett halvt kilo. Detta gör det lätt att alltid ha iPaden med sig och man kan till exempel gå på långpromenad och ta vackra bilder med den utan att det blir tungt och jobbigt.

Apple stoltserar över den fantastiska retinaskärm som iPad Pro har och det handlar inte bara om ljus och upplösning utan även om det faktum att den reflekterar mindre än någonsin, vilket brukar vara ett vanligt problem hos andra surfplattor. Man kan lätt se vad som händer i alla typer av miljöer och man kan spela spel, se på bilder och film liksom surfa dagtid som nattid utan att skärmen förhindrar upplevelsen.

Man har också utarbetat ett smart system där man kan jobba med två appar samtidigt på skärmen, vilket är extremt användbart om man till exempel sysslar med foto plus text eller behöver göra efterforskningar online samtidigt som man skriver. Detta är multitasking på bästa möjliga sätt!

Skaffar man sig en Apple pencil kan man rita och skissa direkt på skärmen, vilket gör detta till en favoritprodukt bland arkitekter, designers och konstnärer. Även studenter älskar denna funktion då man lätt kan skriva anteckningar under föreläsningar. Den passad även för journalister som intervjuar.

Det finns ett stort utbud appar och accessoarer till iPad Pro och bland det första man bör investera i är ett bra fodral som samtidigt fungerar som stöd så att plattan kan stå upp på egen hand. På så sätt förvandlar man plattan till en TV-skärm och man kan njuta av film av hög kvalitet både när det kommer till ljud och bild.

Tycker man att det är svårt att skriva direkt på skärmen kan man också införskaffa ett smidigt tangentbord som man kan passa in i fodralet så att paddan genast blir som en liten laptop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *