Ladda din Apple-produkt

Beroende på hur mycket man använder sin Apple-produkt så kan det gå ganska snabbt för batterierna att laddas ur. Ju äldre batteriet blir, desto snabbare laddas det ur och det kan vara riktigt irriterande om man har mycket att göra och inte så mycket tid att fylla på med energi. Här följer därför några förslag på bra produkter som hjälper till med detta problem.

  • Power bank. Alla apparater man köper från Apple kommer med en laddare som man kan koppla in i vanliga eluttag. Beroende på vad det är för något man vill ladda kan det ta lite olika lång tid och det är inte alltid man hinner ladda så mycket man vill om man är på springande fot. Därför kan det passa med en behändig power bank; en liten behållare som man tar med sig i väskan och som innehåller extra ström att ladda telefon eller iPad med ett flertal gånger.
  • Laddningsstationer. Man kan hitta en mängd snygga och bra stationer som tillåter laddning av fler än en apparat samtidigt som man använder dem. Man kan gå in i fysiska butiker eller på nätet och beroende på behov kan man hitta det som passar just en själv. En bra modell är iVAPO 2 in 1 Station som laddar både telefon och klocka, samtidigt som den är snygg. Klockhållaren är finurligt placerad med en lätt vinkel uppåt, vilket underlättar användandet medan den laddas och man kan till exempel skypa eller titta på bilder utan att behöva hålla i den. Lottogo Docking station är en annan snygg modell i trä som både tar pennor och kan ladda upp till fem apparater.
  • Dockningsstationer som är högtalare. Här kan man ladda en Apple-enhet samtidigt som man får avnjuta mycket hög och klar ljudkvalitet. Ett perfekt alternativ medan man är stationär i hemmet eller på kontoret då man fortfarande kan glädjas av enheten medan man laddar den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *