Media med iTunes

Oavsett vilken slags iPod eller Apple produkt man köper så har man automatiskt tillgång till programmet iTunes på internet. Detta startade som en musikshop men är idag så mycket mer än det; nu kan man ha tillgång till radiostationer över hela världen, köpa musik och film, ladda ner podcasts, tal böcker och spel och skapa unika spellistor med eller utan programmets hjälp. iTunes har ett fantastiskt bibliotek och här kan man hela tiden hålla sig ajour med det senaste inom populärkultur och klassiska genrer.

Redan från början så hade iTunes filosofin att man inte alltid gillar en hel skiva så därför kunde man köpa enskilda låtar. Detta har man fortsatt med även när det kommer till TV-serier då man inte behöver köpa hela verket utan kan hålla sig till enskilda avsnitt. Programmet har också en mycket bra funktion som heter Genius där man kan välja en låt som man gillar och sedan sköter iTunes resten och sätter ihop en spellista som är i samma stil.

Eftersom Apple har lanserat mycket bra och bärbara iPods och fitness klockor kan man idag ladda ner ett stort utbud av träningsmusik härifrån och det kan röra sig om allt från tabatha-träning till yoga. Musik motiverar och därför är det både roligt och inspirerande att ständigt förnya sina spellistor.

Idag säljs mellan 35-40 miljoner låtar via iTunes och en miljard appar varje år, vilket gör iTunes till en av de ledande försäljarna av underhållning. Man kan också köpa presentkort till sina nära och kära i vilken pressbyrå som helst som de sedan kan använda online, vilket alltid uppskattas av alla.

Om du skaffar någon av Apples många modeller har du således många timmar av nöje, inspiration och lärdomar att se fram emot samtidigt som du kan motionera, jobba eller bara riktigt njuta av din fritid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *