Laga din mobiltelefon själv

Nu mer så börjat mobiltelefonerna komma upp i ganska höga priser. Det kan vara värt att laga din mobiltelefon själv om det inte är allt för avancerat det som ska göras.

Man kan enkelt byta skärm eller annat som gått sönder och på så sätt spara en hel del pengar. genom att köpa reservdelar online till din smarta telefon så kommer du helt klart billigare undan än om du skulle lämna in den för ett byte av trasig skärm exempelvis. Vi vill gärna hushålla med de pengar vi har och kan vi spara in lite på detta så gör vi gärna det.

I videon här nedan så ser vi hur ett byte av en skärm på en Samsung Galaxy S8 görs. Du kan söka på Youtube på just din modell av telefon och det du ska byta ut. Följ de instruktioner som ges så kommer du att snabbt och enkelt kunna byta ut den trasiga delen med en ny fräsch reservdel på din mobiltelefon.

Framförallt så gäller det att vi är rädda om våra mobiltelefoner och andra saker som kostar en hel del pengar. Se till att ha fullgott skydd för din telefon i form av ett yttre skal som gör att den inte kraschar om man skulle råka tappa den i marken. Tänk dig för hur du förvarar din telefon. Ligger den i bakfickan så kan den enkelt gå sönder om olyckan skulle vara framme.