De bästa apparna

Du har säkert märkt att det finns en app för nästan vad som helst idag men har du någonsin reflekterat över vilka av dem som är de mest användbara? Denna artikel kommer gå igenom några av de allra bästa apparna i dagsläget, så häng med på resan och njut!Ett utmärkt exempel på en användbar app är The Weather Channel som ingår både på iOS- och Android-enheter. Denna app visar vädret för hela dagen och tio dagar framåt. Det går att se viktiga saker som temperatur, vind och sikt. Detta är en utmärkt app för alla användare, eftersom alla berörs av vädret!

Ytterligare exempel på användbara appar

Adobe Acrobat Reader är en utmärkt app för dig som behöver läsa PDF-filer och Aldiko Book Reader passar perfekt för dig som läser mycket böcker på surfplattan. BankID är en app som nästan alla svenskar använder och är ett måste för alla som vill ha möjlighet att göra bankärenden och annat online.Andra användbara appar är exempelvis Gmail som möjliggör hanteringen av mail från telefonen och surfplattan och gör så att du slipper använda en webbläsare för detta syfte. En app som är väldigt populär är självklart Facebook som möjliggör användandet av deras tjänst utan att du behöver surfa in på hemsidan via webbläsaren.

Nödvändiga appar

Du som ofta reser har säkert haft behov av att hitta till olika nya platser utomlands och då gäller det att ha en app även för det. Tack vare appen Google Maps kan du navigera runt i olika städer som en lokalinvånare och det enda du behöver är en smartphone.Andra nödvändiga appar som många använder idag är IMDB som ger dig information om filmer redan innan du väljer att titta på dem, casinosajternas egna appar som möjliggör spel direkt i mobilen och Flygresor som du kan söka billiga flyg med. Användningsområdena är oändliga och apparna har verkligen kommit för att stanna!