Lyssna på musik från din Iphone

Om du har en Iphone och älskar att lyssna på musik finns det ett flertal vägar att gå. I det här inlägget kommer du få en genomgång på hur du gör för att lyssna på musik från din Iphone.

Appar

De allra flesta mobiltelefoner har en inbyggd app som heter musik. Den kan du använda för att lyssna på nedladdad musik. Men det finns också ett flertal musikstreamingstjänster du kan ladda ner för att lyssna på musik på din iPhone. Om du vill äga den musik du lyssnar på finns Apple music. Sedan finns även Spotify. Du kan lyssna på Spotify gratis, men då med reklamavbrott. Om du vill lyssna obegränsat, offline och utan reklam betalar du månadsvis för ett abonnemang.

Hörlurar och högtalare

Det går att lyssna på musik ur din iPhones högtalare, men då är kvaliteten inte den bästa. Då kan det vara bra att köpa en extern högtalare som du kopplar med din Iphone med hjälp av bluetooth. Du kan också välja att köpa ett par hörlurar om du vill njuta av musiken utan att störa andra. Du kan hitta något online!

Skydda din telefon

För att du ska kunna fortsätta lyssna på musik från din Iphone måste du skydda den. Du kan även hitta något online som skyddar din telefon och gör den snyggare.