Viktigaste mobiltillbehören

Mobilen är i sig en fantastisk pryl med mängder av användbara funktioner. Men det finns en hel del tillbehör som kan göra användningen av mobilen bättre på ett eller annat sätt.

Bluetooth hörlurar

Apple må ha varit först med att fasa ut hörlursuttaget, men andra företag har sedan dess hängt på denna trend. Åsikterna om detta går isär men ingen kan ju argumentera emot hur praktiskt det är med ett par bluetooth hörlurar. Dessa kommer i alla olika former från små och smidiga individuella hörlurar för höger och vänster öra till stora och bekväma over ear varianter.

Hållare

Ett sätt att hålla upp mobilen utan händer är också något de flesta finner praktiskt i vissa situationer. Bilhållaren är nog den vanligaste för de som gillar att använda mobilen som GPS. Men det finns även cykelhållare för de som ofta ger sig ut och cyklar. Även mindre och enklare lösningar finns för de som gärna ställer ned mobilen när de tittar på video eller videochattar med andra.

Trådlös laddare

Laddare följer alltid med när man köper ny mobil. Men det är långt från alla sladdar som överlever lika länge som mobilen på grund av slitage och skador från att kopplas in och dras ut allt som oftast. En trådlös laddare fixar alla dessa problem och gör det mycket enklare att lägga mobilen på laddning. Det finns dessutom riktigt billiga varianter idag som fortfarande gör ett bra jobb.

Skydd

I det stora hela är mobilen inte direkt det tåligaste vi har i vår ägo. Medan det finns många som har tappat ned sin mobil många gånger utan någon olycka kan olyckan lura precis runt hörnet. Allt från tunna plastfilmer för att skydda skärmen från repor till helt vattentäta skal kan vara praktiskt att ha beroende på ens livsstil och hur man använder mobilen i sin vardag.