Mobilen som nöjesmaskin

Idag så använder vi oss av våra smarta telefoner till mycket. Att ringa med dessa har blivit sekundärt på något viss än om man fortfarande kan göra detta. Vi använder mobilen som nöjesmaskin i mångt och mycket.

Spel i mobilen

Hur vidare vi har mycket surftid eller inte i våra mobiler kan vara angörande hur mycket vi använder dom. Finns det tillgång till trådlösa nätverk så nyttjar vi denna resurs även för våra mobiler. Spel i mobilen har blivit en stor grej och vi kan idag spela allt från slots på online casinon till andra mer actionspäckade spel som Need For Speed och andra spel.

Musik i mobilen

Tack vara utvecklingen av Spotify så finns det flera andra aktörer på marknaden idag med streaming av musik online. För en summa varje månad så kan vi få tillgång till mängder med musik. Vi kan göra våra egna spellistor med favoritmusiken och lyssna hur mycket som vi orkar genom dessa ställen. Spotify är en av de mest kända men vi har även Apple Music som kommer starkt.

Film i mobilen

På senare år så har streaming av film blivit allt populärare. Mycket för att man skaffar sig andra typer av telefonabonnemang med betydligt mer surfmängd. Men också för att uppkopplingarna blivit betydligt bättre än tidigare. Nu kommer 5 G som gör att snabbheten ökar drastiskt för den mobila surfningen. Netflix är en stor aktör då det kommer till filmer och serier online.