Praktiska och bra accessoarer till Apples produkter

Teknologin går hela tiden framåt, och ser man tillbaka bara några år så kan man verkligen förundras över hur datateknologin utvecklats. Apple har länge varit ett av de ledande hemelektronikföretagen med sina många snygga och extremt välgenomtänkta produkter som iPhone, iPad och iPod. Till dessa finns det många roliga och mycket praktiska tillbehör som gör livet både intressantare och lite enklare.

  • Högtalare med Bluetooth. En av de bästa uppfinningarna för dem som gillar bra ljud i hemmet eller på kontoret. Dessa små enheter laddas och fungerar sedan trådlöst vart du än ställer dem. Lyssna på bra musik via telefonen medan du diskar eller gör en egen liten hembiograf med din iPad och en bra, trådlös högtalare som till exempel Inateck Bluetooth Portable Speaker. Denna enhet kan även användas som en handsfree om någon ringer, ännu bättre om du håller på i köket!
  • Sportarmband. För den som vill löpa med händerna fria finns det ett antal lätta och bra sportarmband med hållare för alla iPhone- och iPod-modeller.
  • Fitness tracker. Genom smidiga armbandsklockor som kommunicerar med din iPhone kan du hålla kolla på din puls, sömn och steg i både aktivt och vilande läge. Moov och Fitbit är två jättebra alternativ i olika prisklasser där användarna motiveras med förslag på övningar liksom bra koll på hur mycket man rör på sig i allmänhet.
  • Life print för video och foton. En smidig printer som styrs med Bluetooth där du kan printa bilder från din iPhone i mycket hög upplösning. Man kan också direktprinta foton från Facebook, Twitter, Snapchat och Instagram med mera.
  • Drönare. En av de billigaste drönarna heter DJI Spark Drone och går för cirka femtusen. Denna smidiga och stabila lilla drönare tar fantastiska bilder och videor och du kan dela dem direkt i sociala media. Styrs enkel via din iPhone eller iPad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *