Proffsiga objektiv till iPhone kameror

Man kan ta riktigt bra bilder med de nya modellerna av iPhone och efter att man tagit dem finns det dessutom ett enormt utbud med filter och appar som man kan försköna dem med eller lägga till roliga effekter. För att bilderna skall bli så bra som möjligt kan man införskaffa ett antal objektiv för bästa möjliga effekt och här följer några förslag på sådana:

  • Olloclip kameraset. Detta är ett relativt billigt och bra alternativ där man för ungefär en tusenlapp får ett antal objektiv att använda på sin iPhone 6 eller 7. Med setet kommer en panoramalins, ett telefoto objektiv och ett så kallat fish eye objektiv för små utrymmen och extrema närbilder. Det hela sättes enkelt på telefonen och kan användas för både fram och bak kameran. Däremot måste man ta av eventuella fodral!
  • Insta360 Nano är ett objektiv som passar till iPhone 6 och som tillåter bilder och videos i 360 grader. Man kan sedan ladda upp dem direkt på Facebook eller titta på dem via ett headset som kommer med. Ett roligt alternativ för fantastiska semester och äventyrsbilder. Också bra när man vill ta bilder av lokaler då man i ett foto kan se hur de är disponerade.
  • Kamera ZOOM. Detta är ett fantastiskt prisvärt set från Amazon för endast 350 kronor som innehåller två objektiv: ett teleobjektiv och ett fish eye objektiv. Bilderna blir riktigt proffsiga och setet är enkelt och lätt att montera och bära med sig. Detta set fungerar endast med iPone 7.
  • Wingco selfie stick och stativ kommer också ifrån Amazon och passar alla iPhone och smartphone modeller. För dryga hundralappen får man ett bra litet stativ som man lätt packar med sig i väskan. Med hjälp av detta stativ kan man ta bra skymnings- och nattbilder och kan även användas om man vill ta selfies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *