Eftersom mycket kan hända här i livet så är det alltid en bra idé att skydda sin iPhone lite extra genom ett bra omslag eller en väska. Som tur är kommer de i många olika färger och modeller och hur mycket man vill spendera på dem är upp till en själv. Här är några förslag på olika fodral som man kan använda till sin nya iPhone:

  • Luis Vuitton fodral för 7000 dollar! Ja, det är sant, modejätten Vuitton som framförallt blivit känd genom sina svindyra handväskor har nu lanserat ett iPhone fodral för den senaste modellen till denna nätta summa. Fodralet är gjort i gyllene krokodilskinn och om man tycker att detta kostar för mycket har man även budgetvarianter i segelduk för endast 1000 dollar!
  • Gresso Line – denna modell passar endast iPhone 6 och kommer det närmast oförstörbara materialet titanium som för övrigt används för flygplan och rymdraketer. Med detta snygga, stålgrå fodral är telefonen definitivt skyddad men räkna med att punga ut med blotta 3000 dollar för kalaset!
  • Amosu är ytterligare et lyxföretag som gillar att producera svindyra accessoarer. Till iPhone 6 har man producerat ett fodral i rent guld och ädelstenar som går för 2.7 miljoner dollar! För det får man dock 6000 diamanter i omslaget!
  • Ted Baker har ett något billigare alternativ för iPhone 7. För 35 dollar får man ett vackert rosenfodral i metall som både är snyggt och modernt. Finns på Amazon.
  • Yokirin har gett ut ett antal snygga lädermodeller för iPhones som samtidigt fungerar som plånböcker. Här får man plats med ett antal kreditkort och ID handlingar, samtidigt som omslagen är gjorda i trevliga designer. Amazon har dem för ca 6 dollar.
  • Mpow har ett antal transparenta, vattentäta väskor för smartphones som är jättepraktiska att ha med sig på solsemestern. Man behöver inte oroa sig för att tappa telefonen i havet eller polen och de kostar endast 5-6 dollar.