Mobilen som musikmaskin

Med dagens moderna telefoner så finns det massor med möjligheter till att bland annat lyssna på musik. Mobilen som musikmaskin är oslagbar. Förutom att ladda in mp3 i den så kan du via olika tjänster lyssna på mycket musik. Det finns tjänster som exempelvis Spotify som gör att du får tillgång till massor av musik.

Lyssna med god kvalité

För att musiken ska göra sig rättvisa så gäller att du lyssnar med god kvalité. Telefonens egna högtalare kanske räcker utan du vill gärna ha bättre ljudkvalité. En extern bluetooth högtalare kan vara ett gott alternativ. I vissa fall så vill man inte störa sin omgivning och då är ett par bra hörlurar att föredra. Köp även dessa med bluetooth så slipper du kabel som hänger och slänger och är mest i vägen. Over Ear hörlurar innebär att lurarna täcker dina öron helt och kan i många fall vara mycket bekvämare än in ear som man stoppar i örat.

Tänk på surfpotten

Då ditt mobilabonnemang har en viss surfpott så kommer denna att förr eller senare ta slut då man använder den frekvent till saker i mobilen. Musik drar naturligtvis mer än att läsa Aftonbladet. Dock är film det som som drar mest surf. På Spotify så kan du skapa spellistor som du laddar ner lokalt till din telefon. Då används inget av din surf då du lyssna på musiken från den spellistan. Dock så kan det vara värt att kolla upp hur mycket som man får i det abonnemang som man har. Kanske kan man förhandla om till något bättre med sin operatör.